Mer fransk

Fransk i Frankrike:  

Paris  -  Nice  -  Montpellier  -  Cannes  -  Biarritz  -  Bordeaux  

FREMMEDSPRÅKSENTERET

Fokus på språk:

Fransk i verden


Fransk åpner dører til det franske språkområdet - først og fremst Frankrike, Belgia, Sveits, men også de mange fransktalende land og områder i Afrika.

Gode ferdigheter i et internasjonalt språk som fransk kan vise seg å være en verdifull bakgrunn for mange spennende oppgaver og stillinger både her hjemme og i utlandet, bl.a. i organisasjoner som FN, Røde Kors, Europarådet, Verdens-banken, i tillegg til mange norske industriselskap med avdelinger i fransktalende land.


Dét er den matnyttige side av saken. Men det primære er den språkgleden og begeistringen som mange opplever i selve språket, i levende fransk språk og kommunikasjon. Det er dét som driver læringsprosessen og er grunnlaget for praktisk nytte i jobb-sammenheng, nøkkelen til stor litteratur, film og TV,  fransk kultur, inkludert matkultur og det berømte franske kjøkken.


For den som har et ønske om mer fransk er det mange muligheter for et opphold med franskkurs i et naturlig språkmiljø i Frankrike. Profesjonelle språkskoler har varierte kurstilbud på alle nivå fra det elementære til det avanserte, for studenter og ungdom, for junior og for senior:


 • Allmenn fransk for voksne
 • Fransk for næringsliv og internasjonalt arbeid
 • Språkkurs og opphold for skolegrupper
 • Franskkurs for studenter med støtte fra Lånekassen
 • Seniorkurs over to-tre uker
 • Privattimer etter avtale


     + Fransk for lærere.  


Sommerkurs med språk og metodikk - tilbakemelding: 


  "Jeg er veldig fornøyd med kurset i Biarritz. Vi fikk anledning til å praktisere mye muntlig fransk og arbeidet med grammatikk på høyt nivå (bl.a konjunktiv)."


  - Fransk-lektor, 43 - Biarritz, 2 uker

  Lær mer fransk - opplev Frankrike!


  Språkskoler med lang erfaring tar imot grupper og enkeltpersoner som har et ønske om å lære mer fransk. Språkkurs om formiddagen, fritids-program om etter-middagen.

  Varighet 1, 2, 3 uker evt. 1. 2, 3 måneder.

  Vanligvis ankomst søndag, retur lørdag. 


  En personlig språkreise - også for de godt voksne - med strålende tilbake-meldinger - som følgende:


  "Kort oppsummert er jeg veldig fornøyd med kurset og innkvarteringen. Lærerne var dyktige syns jeg, og jeg var plassert i en gruppe som passet for mitt nivå. Jeg var langt fra den eneste godt voksne “studenten”.

  Jeg kunne gjerne vært en uke eller to til og lært mer, men det var de to ukene jeg hadde til det i år."   - Sykepleier, 54 - Fransk språk      & ferie - Montpellier, 2 uker